Всім привіт, може хтось стикався з такою проблемою, Volvo FH 12, 99 рік, при їзді шипить з ручника в салоні, на місці при зажатому не шипить. Одночасно шипить з головного тормозного під капотом.????
... >
Всім привіт, може хтось стикався з такою проблемою, Volvo FH 12, 99 рік, при їзді шипить з ручника в салоні, на місці при зажатому не шипить. Одночасно шипить з головного тормозного під капотом.????
Допоможіть знайти причину, Volvo FH 13,при нажаті на тормоза сильно тягне в праву сторону, і передня права сторона набагато сильніше гріється при спусках. Спорт переобраний ( цілий механізм) , направляючі втулки, все в нормі.Енергач не шипить, вроді працює ісправно.АВС немає ошибки. Що може бути.
Допоможіть вирішити питання по цій проблемі! Дякую
Допоможіть вирішити проблему, хто стикався з такими ошибками, і як їх устранити? Дякую.
Доброго дня, як провірити сам насос Atblue, чи він робочий ,який знаходиться в блоці, в рамі. Volvo FH 13, 400, 2007 рік. Він YV2ASG0A57B453955, Він стартує і зразу зупиняється!
Завтра спробую,машина на фірмі ,які ще можуть бути проблеми і з чим?
Volvo FH12, 99 рік спидометр! Завис на скарості 100, при Русі стрілка доходить до упора, і назад до 100. Перед цим декілька рас піднімав кабіну! Тахо показує обороти 1600 оборотів.,??
Volvo FH12, 1999 року,зробив діагностику сказали неісправна свіча накала, хотів купити в магазині мені сказали що це нереально ніби ніхто ніколи ще не питав такого, і що він не чув щоб вона була,допоможіть з'ясувати непорозуміння)!
В мене двух- циліндровий компре, я замітив там були дві різні шпильки, ну я думаю це невлияє на прокладку чи помиляюся? Скажіть будьласка з яким зусиллям треба затягувати шпильки компресора?