cargo to_shiper

Expeditorului de încărcături

Lardi-Trans oferă posibilitatea de a desfășura activitatea în sfera transportării de încărcături. Instrumentul de căutare a transportului sau de desfășurare a unui tender pentru organizarea unei transportări optime

search

Căutare transport

Platforma Lardi-Trans are un instrument universal de căutare de transport, alegerea vastă de parametri permite selectarea celor mai avantajoase propuneri anume pentru Dvs.

Funcția Căutare automată vă va ajuta să nu ratați propunerile avantajoase și vă va trimite notificări.

Integrarea cu Telegram va permite primirea notificărilor pe orice dispozitiv în mod operativ

Adăugare încărcătură

Adăugați încărcătura Dvs. cu solicitarea de transportare pe platforma Lardi-Trans și primiți propuneri de la transportatori.

Setarea flexibilă a parametrilor va permite setarea adăugării încărcăturilor pentru toți utilizatorii platformei Lardi-trans sau doar pentru lista partenerilor Dvs.

Cererea Dvs. de încărcătură va fi văzută de către mii de utilizatori

Adăugarea cererii ocupă ~3min

vehicle

Lead-uri

Gestionarea eficientă a solicitărilor de transportare a încărcăturilor fără utilizarea unui software adițional.

Funcționalitatea Lead-uri va permite automatizarea procesului de procesare a noilor încărcături, începând de la primirea informației, până la sfârșitul transportării, fixând doleanțele și cerințele financiare ale participanților la transportare.

Creați lista transportatorilor potențiali, utilizând baza proprie sau găsind alții noi pe platforma Lardi-Trans. Selectați transportatorul care satisface toate condițiile solicitării.

leads
carpark

Tenderuri

Oferă posibilitate expeditorului de încărcături să minimizeze la maxim cheltuielile pentru transportare.

Adăugați tenderul Dvs. pe platforma Lardi-Trans cu solicitarea de transportare a încărcăturii și primiți propuneri de la transportatori. Învingător va deveni transportatorul care propune cea mai mică sumă pentru transportare.

Rulaj electronic de documente

Sistemul încorporat de rulaj al documentelor sporește eficiența businessului Dvs. și economisește timpul Dvs.

Păstrarea documentelor și schimbul de documente cu partenerii Dvs. în număr nelimitat.

document
transport

Încărcăturile mele

Cu acest instrument puteți gestiona cu ușurință fluxul de încărcături - să creați, să dublați, să planificați și să plasați cereri de încărcături pe platforma Lardi-Trans. Primiți cele mai avantajoase oferte de la transportatori după plasarea unei cereri de transportare a încărcăturii dumneavoastră.

message

Schimb de mesaje încorporat

Interfața simplă, intuitivă a messengerului încorporat permite schimbul sigur de mesaje și fișiere în interiorul platformei cu partenerii și colaboratorii, rămânând în interiorul platformei Lardi-Trans

Rămâneți pe fir

Aplicație mobilă Lardi, toate cele necesare la îndemână

App StoreGoogle Play
Device

Nevoia de aprovizionare rapidă a mărfurilor pentru transport crește pe zi ce trece, în special atunci când vine vorba de livrarea pe distanțe lungi a bunurilor industriale voluminoase, a materialelor de construcție și a cantităților mari de produse alimentare. Această creștere este determinată de dezvoltarea dinamică a întreprinderilor mici și mijlocii, precum și de progresul economic general al țării.

Succesul și profitul oricărei companii comerciale depinde în mod direct de o logistică de înaltă calitate și competentă, iar elementul cheie al acestui proces este transportul rutier de mărfuri.

În general, companiile mici nu dețin permanent camioane dedicate, preferând să își externalizeze comenzile de transport către companii terțe sau transportatori privați. Tocmai pentru acestea am dezvoltat o secțiune pentru a găsi încărcături pentru transportul rutier de mărfuri. Aici veți putea găsi o încărcătură care să se potrivească tipului dumneavoastră de corp, precum și locului de livrare dorit.

În plus față de căutarea obișnuită a încărcăturii, puteți căuta, de asemenea, încărcături asociate, ceea ce vă permite să faceți o încărcare suplimentară a camionului.

Cercetarea încărcăturii asociate: o soluție rațională pentru orice scop

Furtul este un vehicul cu o capacitate de încărcare de la 2 la 22 de tone, format dintr-o remorcă (semiremorcă) și un tractor. În prezent, camioanele au devenit cel mai frecvent mijloc de livrare a mărfurilor nu numai în Ucraina, ci și în străinătate. Cu toate acestea, există adesea o problemă de încărcare incompletă, iar o parte a camionului rămâne liberă. Pentru a crește profitabilitatea, transportatorii pot utiliza serviciul de găsire a unei încărcături suplimentare.

În procesul de transport cu un camion standard de 15-20 de tone, există o sarcină pentru dispecer – de a consolida loturile mici de produse transportate și de a căuta încărcătura asociată. Acest tip de livrare este clasificat ca fiind o livrare prefabricată.

Transportul către alte orașe se poate efectua folosind diferite tipuri de remorci, în funcție de natura încărcăturii, de condițiile rutiere și de vreme:

  1. Vagoane izotermice sau camioane frigorifice: Sunt utilizate pentru transportul produselor perisabile care necesită un anumit regim de temperatură pentru a-și păstra proprietățile.

    Vagoane izotermice sau camioane frigorifice: Sunt utilizate pentru transportul produselor perisabile care necesită un anumit regim de temperatură

  2. Remorci pentru corturi: Indispensabile pentru transportul aparatelor de uz casnic sau a materiilor prime în diferite tipuri de condiții de precipitații.

  3. Longliners: Ele sunt folosite pentru transportul transporturilor mari de mărfuri sau de mărfuri cu parametri nestandardizați de-a lungul unor rute problematice.

Costurile de transport de marfă sunt percepute în funcție de tipul, greutatea și dimensiunile mărfurilor transportate, precum și de complexitatea și distanța transportului. Avem soluția potrivită pentru fiecare tip de transport și traseu.

Caracteristici ale Cargo Sourcing

Achiziționarea de mărfuri fără intermediari este de mare interes atât pentru companiile care furnizează servicii de transport, cât și pentru clienții acestora. Aceasta este cea mai acceptabilă opțiune pentru o cooperare reciproc avantajoasă, care se caracterizează printr-o mulțime de aspecte pozitive:

  • oportunitatea de a trimite o încărcătură asociată cât mai repede posibil datorită regularității călătoriilor cu furgoneta pe o varietate de rute;
  • economii substanțiale pentru client datorită absenței necesității de a comanda un camion separat și a plății parțiale a costurilor de transport;
  • garantarea siguranței și tratarea atentă a încărcăturii clientului în condiții standard de transport;
  • eficiența crescută a materialului rulant al companiei de transport datorită încărcăturii complete a transportului de marfă.

În consecință, prin transportul de mărfuri în comun, transportatorul crește rentabilitatea propriei flote și reduce costul mărfurilor livrate, ceea ce le consolidează competitivitatea față de produse similare.

Există, de asemenea, inconveniente tangibile ale acestui tip de transport pentru fiecare parte implicată. Clientul trebuie să monitorizeze în permanență disponibilit