office

Despre Lardi-trans

Lardi-trans este o platformă pentru profesionaliști din sfera transportării de încărcături.

Lardi-trans este o marcă comercială înregistrată. Utilizatorii noștri sunt persoane fizice, mici antreprenori și întreprinderi mari care sunt asociate cu transportul și logistica.

Scopul nostru principal este să creăm instrumente comode pentru munca zilnică a tuturor utilizatorilor Lardi-trans. Oferim clienților noștri nu numai informații actualizate despre încărcături și transport, dar lucrăm și asupra siguranței utilizatorilor noștri prin introducerea de noi date și algoritmi de verificare a utilizatorilor. Platforma Lardi-trans conține deja multe instrumente și își extinde în mod constant lista, făcând Lardi-trans să fie lider de piață.

  • timeline
  • timeline
  • timeline
  • timeline
  • timeline

Istoria

Inițial, proiectul a fost dezvoltat ca un site pentru plasarea propriilor cereri și căutarea unor parteneri noi.

În procesul de dezvoltare, proiectul a apărut ca o platformă multifuncțională pe care utilizatorii asociați cu transportarea și logistica interacționează cu succes. Am combinat companii de transport și logistică, expeditori de încărcături mari și mici, proprietari de parcuri auto și mai multe vehicule într-un singur sistem informațional.

Platforma a devenit un instrument pentru dezvoltarea afacerilor și publicitate a businessului cu o geografie largă pentru mii de utilizatori Lardi-trans.